Безпека та ІТ: синхронізація з Canva
Kahoot! запитує доступ лише для перегляду до ваших дизайнів у Canva та до вашого профілю. Він зберігає лише токени входу та основні дані облікового запису Canva, необхідні для підтримання з’єднання.
Завдяки синхронізації з Canva ви можете імпортувати свої дизайни з Canva у Kahoot! і використовувати їх як слайди в Kahoot. Ця стаття призначена для ІТ-адміністраторів та фахівців з перевірки безпеки. У ньому розповідається про те, що таке Kahoot! до чого можна отримати доступ у підключеному обліковому записі Canva, які дані там зберігаються та як скасувати доступ.
Як працює підключення до Canva
Щоб підключити Canva, потрібно увійти в Canva та надати Kahoot! доступ. Ваш пароль від Canva ніколи не передається сервісу Kahoot!.
- У Кахуті! Творець, виберіть імпорт слайдів із Canva.
- Відкриється вікно входу в Canva. Увійдіть на сайт Canva та ознайомтеся з переліком необхідних дозволів. Якщо обліковий запис Canva має доступ до кількох команд або робочих просторів, перед підтвердженням виберіть відповідну команду зі списку, що розкривається, «Вибрати команду».
- Після затвердження Canva надсилає Kahoot! одноразовий код авторизації.
- Сервери Kahoot! обмінюються цим кодом із Canva, отримуючи в обмін токен доступу. Токен зашифрований і зберігається в базі даних Kahoot!, і ніколи не зберігається у вашому браузері.
- Kahoot! відображає ваші презентації з Canva, щоб ви могли вибрати одну з них для імпорту або синхронізації.
Ваш браузер повинен дозволяти відкриття спливаючих вікон від Kahoot! щоб відкрилося вікно входу в Canva.
Які дозволи вимагає Kahoot! запит?
Kahoot! запитує три дозволи Canva лише для читання (сфери доступу OAuth). Він не може редагувати, видаляти чи ділитися вашими дизайнами, а також не може створювати нові дизайни у вашому обліковому записі Canva.
Сфера застосування |
Доступ |
Що таке Kahoot! використовує це для |
| design:meta | Прочитати | Перегляд метаданих ваших дизайнів, таких як назва, час останнього оновлення та кількість сторінок, що дозволяє переглядати та обирати дизайн |
| дизайн:вміст | Прочитати | Перегляд вмісту дизайну та його експорт, наприклад у вигляді зображень, щоб його сторінки можна було додати до Kahoot |
| профіль | Прочитати | Ознайомлення з вашим профілем у Canva та інформацією про обліковий запис, наприклад, з вашим іменем користувача у Canva, щоб ви могли побачити, який обліковий запис підключено |
Які дані збирає Kahoot! магазин?
Kahoot! зберігає токени, які забезпечують підключення, а також кілька ідентифікаторів облікового запису Canva. Він не зберігає ваш пароль від Canva.
| Дані | Навіщо це зберігається | Як довго |
| Токен доступу та токен оновлення | Давайте пограємо в Kahoot! діяти від імені вашого облікового запису Canva в межах зазначених вище дозволів після того, як ви увійдете в систему та надасте дозвіл на доступ | Наразі термін дії з'єднання закінчується через 4 години |
| Ідентифікатор користувача Canva та ідентифікатор команди | Визначте, який обліковий запис Canva та яка команда підключені | Поки обліковий запис підключено |
| Ім'я для відображення в Canva | Показати, який обліковий запис Canva підключено | Поки обліковий запис підключено |
Список ваших дизайнів у Canva завантажується з Canva щоразу, коли ви відкриваєте програму, і не зберігається. Коли ви імпортуєте або синхронізуєте дизайн, його сторінки експортуються у вигляді зображень і зберігаються як слайди у вашому Kahoot, як і будь-який інший контент, який ви додаєте.
Як відключити Canva?
Ви можете розірвати з’єднання з Kahoot! або з Canva в будь-який час. Відкрийте панель імпорту Canva, відкрийте меню облікового запису та виберіть опцію виходу з Canva. На цьому сесія Canva в Kahoot! завершується.
Слайди, які ви вже імпортували, залишаються у ваших Kahoot після відключення. Щоб знову їх синхронізувати, потрібно повторно підключити Canva.
Часті запитання для ІТ-адміністраторів
-
Чи можна використовувати Kahoot! змінити або видалити наші макети в Canva? Ні. Усі три права доступу є правами лише на читання. Kahoot! можуть переглядати та експортувати проекти, але не можуть їх редагувати, видаляти, ділитися ними або створювати.
-
Чи працює Kahoot! переглянути всі дизайни в обліковому записі? Kahoot! має доступ лише до тих дизайнів, на перегляд яких у користувача Canva, що увійшов у систему, надано дозвіл у межах конкретної команди або робочого простору, обраних під час авторизації. Цей вибірник відображає лише презентації. Проекти, що належать іншим командам, або проекти, які не відповідають формату презентації, не відображаються. Kahoot! зберігає дизайн лише після його імпортування або синхронізації з Kahoot.
-
Чи працює Kahoot! переглянути всі дизайни в обліковому записі? Kahoot! може переглядати макети, до яких має доступ зареєстрований користувач Canva. Цей вибірник відображає лише презентації. Kahoot! зберігає дизайн лише тоді, коли користувач імпортує його або синхронізує.
-
Чи працює Kahoot! зберігати паролі Canva? Поз. Вхід здійснюється на сайті Canva. Kahoot! отримує лише токен.
-
Що нам потрібно дозволити у нашій мережі? Дозволити спливаючі вікна від Kahoot! а також доступ до доменів входу в систему та API сервісу Canva. Якщо у вашій організації встановлено обмеження щодо того, які сторонні додатки можуть підключатися до Canva, адміністратору Canva, можливо, доведеться затвердити Kahoot!.
-
Хто може користуватися функцією синхронізації Canva? У Kahoot! доступна синхронізація з Canva! плани, що передбачають синхронізацію слайдів
0 коментарів
Будь ласка, увійти, щоб залишити коментар.