Kahoot! team arbejdsområde: Sådan justerer du teamdetaljer
Skræddersy Kahoot!’ing oplevelse til dit teams behov ved at justere teamets detaljer. Sådan konfigurerer du dit teams arbejdsområde med blot et par klik.
Sådan åbner du Team-indstillingerne:
- Log ind til din Kahoot! konto.
- Vælg det team-arbejdsområde hvor du er ejer eller en administrator (administratorer har begrænset adgang til at redigere teamoplysninger).
- Klik på avatar ikonet i øverste højre hjørne.
- Klik på »Indstillinger«.
- Naviger gennem de tilgængelige faner i venstre sidepanel.
- Medlemmer og licenser
- Roller og tilladelser
- Adgang til AI
- Brugsanalyser
- Rapporter
- Administrer uploads
- Branding
- Spiller identifikator
- Integrationer
Medlemmer og licenser
I dette afsnit kan man administrere medlemmerne af arbejdsgruppen og holde styr på licensbrugen.
- Se den aktuelle licensudnyttelse (f.eks. hvor mange licenser der er i brug ud af det samlede antal).
- Brug knappen »Administrer licenser« til at ændre abonnementet.
- Se alle brugere med oplysninger som navn, e-mail, rolle i arbejdsområdet og status (aktiv, afventende, ikke tilmeldt).
- Du kan nemt finde bestemte medlemmer ved hjælp af søgefeltet og filtrene.
- Download listen over medlemmer af arbejdsgruppen ved at klikke på knappen »Eksporter til CSV«.
Roller og tilladelser
- Standardrolle for nye brugere
- Tilladelser for begrænsede medlemmer
- Skjul betalt indhold (EDU og virksomheder)
- Privatliv (kun (EU-planer)
Standardrolle for nye brugere
Her kan du beslutte, hvilken rolle der som standard vil blive tildelt nye medlemmer af dit team arbejdsområde. Rollen kan senere ændres under Team-indstillinger.
Tilladelser for begrænsede medlemmer
Begræns medlemmer med begrænsede rettigheder i at oprette nyt indhold (Kahoots, kurser og historier) og/eller nye grupper. Vælg mellem »Opret indhold«, »Opret grupper« eller begge dele for at opretholde høje standarder for indholdet og holde arbejdsområdet velorganiseret. Ændringerne træder i kraft med det samme og giver en mere strømlinet oplevelse, hvor »Opret«-knapper og »Lav«-links er skjult, og hvor direkte adgang til ophavsmanden er blokeret for visse medlemmer.
Begge indstillinger er som standard aktiveret for en ny organisation. Ændringerne træder i kraft med det samme for alle medlemmer med begrænsede rettigheder i organisationen, når de er gemt.
Skjul betalt indhold (EDU og virksomheder)
Ejere af arbejdsområder på EDU- og Enterprise-abonnementer kan skjule alt betalt indhold (f.eks. AccessPass og Marketplace) på hele platformen for deres organisations medlemmer. Dette giver dig fuld kontrol over det indhold, som dine elever og lærere udsættes for.
Når denne indstilling er aktiveret, fjernes betalt indhold og links til betalt indhold på alle overflader, herunder Navigation, Discover, Profiler, Kanaler, Søgning og Bibliotek.
Privatliv (kun (EU-planer)
I dette afsnit kan du gennemgå dine privatlivsindstillinger. |
Adgang til AI
Brugere i team-arbejdsområder, der omfatter adgang til AI-funktioner, kan bruge AI til at generere spørgsmål, forbedre tekstblokke og generere indhold fra PDF-filer. Ejere kan begrænse adgangen til AI-baserede funktioner afhængigt af medlemmets rolle i arbejdsområdet.
Brugsanalyser
Gennemgå de samlede statistikker for holdets aktivitet og engagement.
Rapportér
I afsnittet Rapportér indstillinger kan du beslutte, hvem der kan få adgang til de rapporter, der er gemt i dit teamarbejdsområde. Den lille tekst under hver rolle beskriver det adgangsniveau, de har som standard. Du kan give yderligere gennem knapperne.
Administrer uploads
Administrer alle filer, som teamet har uploadet til kurser og historier. Når medlemmerne tilføjer filer til kurser og historier, vises de her, hvilket gør det nemt at administrere og slette dem, hvis det er nødvendigt.
Branding
Tilpas arbejdsmiljøet med virksomhedsspecifik branding.
- Organisationsnavn: Angiv det navn, der skal vises for arbejdsområdet.
- Vælg farve: Vælg en primær brandfarve.
- Arbejdsområde-ikon: Upload et billede, der skal fungere som arbejdsområdets avatar (format: PNG/JPG, størrelse: 5 MB).
Indstillinger for spiller-ID
I dette afsnit kan du ændre dit arbejdsområdes standard Spilleridentifikator indstillinger. Værter har stadig mulighed for at ændre denne indstilling, når de starter en kahoot. Husk at klikke på knappen »Gem«, når du er færdig.
Integrationer
Administrer tilknyttede platforme, godkendelsesmetoder og sikkerhedsindstillinger.
Verificerede domæner
Bekræft et domæne for at bevise ejerskabet. Dette sikrer, at ingen andre kan bruge domænet til at oprette en konto på Kahoot! platform.
SSO og SCIM
Konfigurer Single Sign-On og SCIM for at sikre en problemfri og sikker adgangsstyring i hele organisationen.
LTI-administration
Konfigurer Kahoot! godkendelse via IT-afdelingen gennem dynamisk eller manuel konfiguration for understøttede LMS-udbydere.
0 kommentarer
Log ind for at kommentere.