Slik oppgraderer eller nedgraderer du Kahoot! plan
Ønsker du å endre Kahoot!-spillet ditt? Kahoot!-abonnement? Uansett om du trenger flere funksjoner til din neste store presentasjon eller ønsker å redusere omfanget, er det enkelt å oppgradere eller nedgradere Kahoot! planlegg direkte fra kontoinnstillingene dine.
💡 Fant du dette nyttig? Abonner på Youtube-kanalen vår for flere tips og Kahoot! opplæringsprogrammer!
- Hvordan oppgraderer jeg Kahoot! plan?
- Hva betyr det at faktureringssyklusen min starter på nytt?
- Hvordan nedgraderer jeg Kahoot!-kontoen min? plan?
- Ofte stilte spørsmål
Hvordan oppgraderer jeg Kahoot! plan?
Du kan oppgradere abonnementet ditt når som helst, og de nye funksjonene blir umiddelbart tilgjengelige for deg.
Slik oppgraderer du kontoen din:
- Logg inn på din Kahoot! Kahoot!-kontoen din.
- Klikk på «Oppgrader »-knappen i navigasjonslinjen øverst på kontoen din.
- Velg ønsket abonnement og fullfør bestillingsprosessen.
Når du oppgraderer, starter faktureringsperioden din på nytt umiddelbart. Det nye abonnementet vil gjelde for en helt ny periode (12 måneder for årsabonnementer og 1 måned for månedsabonnementer). Vi vil kreditere deg for den forholdsmessige verdien av den gjenværende faktureringsperioden. Du vil kun bli belastet for differansen mellom denne kreditten og prisen på det nye abonnementet ditt.
Hva betyr det at faktureringssyklusen min starter på nytt?
Når du oppgraderer ditt årsabonnement etter f.eks. seks måneder, vil faktureringsperioden din startes på nytt, og du vil bli fakturert for hele den nye perioden, dvs. 12 måneder.
Systemet vårt beregner det etter denne formelen:
([pris på ny plan] – [pris på gammel plan]) × [varighet av gammel plan]
La oss for eksempel si...
- Du betalte $ 100 for å starte ditt nåværende årlige abonnement.
- Etter 6 måneder bestemmer du deg for å oppgradere.
- Ditt nye abonnement koster $ 200 årlig.
- Din faktureringssyklus vil bli tilbakestilt og du vil bli belastet for det nye abonnementet.
$ 200 - 0,5*$ 100 = $ 150 oppgraderingsavgift. Dette er hvor mye du må betale for oppgraderingen.
$50 vil bli brukt som kreditt fra det forrige abonnementet.
Den nye faktureringssyklusen din vil bli satt opp for 12 måneder.
Hvordan nedgraderer jeg Kahoot!-kontoen min? plan?
Du kan når som helst bestille en nedgradering til neste faktureringsperiode.
Slik planlegger du en nedgradering:
- Gå til den aktuelle prissiden.
- Velg det abonnementet på lavere nivå som du ønsker.
- Bekreft de oppdaterte betalingsvilkårene.
Når nedgraderingen trer i kraft, vil du fortsatt ha tilgang til innholdet du har opprettet; noen funksjoner vil imidlertid kanskje ikke lenger være tilgjengelige for deg. Du vil kunne være vert for spill, men du vil ikke kunne lagre endringer i spill med betalte funksjoner.
For å lagre spillet må du enten:
- oppgradere til en høyere plan, eller
- slette den aktuelle spørsmålstypen.
Ofte stilte spørsmål
-
Kan jeg betale for Kahoot! planlegge månedlig i stedet for årlig? Selv om prissidene våre viser en månedlig kostnadsfordeling, faktureres alle standard forretningsabonnementer for hele året på forhånd. Hvis du er interessert i en kortere forpliktelse, anbefaler vi at du ser nærmere på våre tilbud for engangsarrangementer.
-
Får jeg pengene tilbake hvis jeg nedgraderer Kahoot!-kontoen min? Kahoot!-abonnement? Nei, nedgraderinger blir ikke fordelt på en forholdsmessig basis eller refundert. Din nåværende abonnement vil forbli aktivt frem til slutten av den nåværende betalingsperioden, og da vil det nedgraderte abonnementet tre i kraft.
-
Hva skjer med mine Kahoot-spill med premiumfunksjoner etter at jeg har nedgradert? Du vil fortsatt kunne være vert for dine eksisterende spill, men du vil miste muligheten til å redigere og lagre spill som inneholder premiumfunksjoner du ikke lenger har tilgang til.
- Jeg kjøpte feil abonnement ved en feiltakelse. Hvordan kan jeg få pengene tilbake? Hvis du ved en feiltakelse har kjøpt feil abonnement (for eksempel et familieabonnement i stedet for et studentabonnement), ber vi deg kontakte vår kundeservice for å få hjelp med refusjon og korrigering av kontoen din.
0 kommentarer
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.